Werkwijze

Stap 1: Aanmelding: op dit moment neem ik alleen cliënten aan van Psyche en Zwangerschap en heb ik geen plek. Je kan je daar op een wachtlijst laten zetten, en eventueel daarnaast kort een berichtje sturen.

Stap 2:Intake: vanaf het moment dat we besluiten de eerste vervolgstap te nemen zal 1nP de afspraken vanaf de intake gaan declareren. In het intakegesprek (90 minuten) inventariseren we het probleem en doen we mogelijk nog verder diagnostisch onderzoek. Aan het eind zullen we een voorstel voor therapie en advies bedenken. Mocht toch blijken dat de problemen niet passend zijn voor mijn praktijk of je in crisis bent en dit niet goed te regelen is in mijn praktijk dan stoppen we het intakeproces en wordt je terugverwezen naar je huisarts of ik denk met je mee naar een passender traject. Dat kan lastig zijn, maar het is belangrijk dat we het beiden zien zitten en jij op de juiste plek bent.

Stap 3:Behandelfase: hier start de therapie. Ik richt mij op kortdurende trajecten. Er zullen ongeveer maximaal 12 -15 sessies worden gepland en de therapie zal daarna afgesloten worden. Bij de wens tot verdere hulp kan je worden doorverwezen. In de behandelfase zijn er andere tarieven. Aan het midden en eind van de behandeling zullen we evalueren en op het eind afronden. In overleg met jou zal er een brief(je) naar de huisarts of je verwijzer worden verstuurd.

Let op: het eigen risico is een verplicht bedrag om te betalen, voordat de zorgverzekeraar de betaling overneemt. Je bent altijd je eigen risico kwijt gedurende het traject.