Praktijkinformatie

Ik werk niet met wachtlijsten dus als ik vol zit, dan kan ik je niets bieden. Op dit moment zit ik vol. Je kan je het beste via Psyche en Zwangerschap aanmelden en daar op de wachtlijst laten zetten incl eventueel een persoonlijk berichtje naar mij.

Via de website van 1nP kan je zien wat de wachtduur is, zie https://www.1np.nl/aanmelden en zoek op mijn naam Ellen Corporaal. Je mag altijd contact met me opnemen als je hierover vragen hebt.

Aanmeldprocedure

Ik ben aangesloten bij het landelijk netwerk van professionals binnen de geestelijke gezondheidszorg, genaamd Stichting 1nP. Voordat je bij mij in behandeling kan, dien je je aan te melden via de website van Stichting 1nP.  Zij hebben contracten met verzekeraars dus jouw behandeling kan vergoed worden.

Op dit moment neem ik alleen clienten aan van Psyche en Zwangerschap! Je kan je via Psyche en Zwangerschap aanmelden waar je op de wachtlijst wordt gezet, met een eventuele voorkeur voor mij. https://psychezwangerschap.nl/contact/aanmelden/

Als je verwijsbrief van de huisarts en ID akkoord wordt bevonden, kan ik het dossier accepteren en kunnen we de eerste kennismaking/intake gesprek plannen. Vanuit daar maken we een behandelplan waar we vooruitblikken op het behandeltraject. Mocht blijken dat na de intake de problemen niet passend zijn voor binnen mijn praktijk zal ik met jou nadenken over een passende verwijzing en je terug naar de huisarts verwijzen. Er is pas een overeenkomst vanaf het moment dat we de behandeling aangaan (behandelplan-fase).

Wanneer ik plek heb en je bovenaan de wachtlijst staat bel ik je, mocht het goed voor beiden voelen dan: https://www.1np.nl/aanmelden Vul in: Ellen Corporaal, Amsterdam, regiebehandelaar, team 115 4moms

In mijn eigen praktijk werk ik niet met mensen waarbij sprake is van verslavingen, eetstoornissen, crisis/suicidaliteit, psychotische klachten, autisme spectrumstoornissen, forse ADHD, hechtingsproblematiek, agressieproblematiek en persoonlijkheidsstoornissen. Ik doe geen engelstalige behandelingen.

Mocht er wel sprake zijn van crisis raad ik je aan buiten mijn kantooruren (zie hieronder) de huisarts(enpost) te raadplegen.

Werkplek
Ik werk in het centrum van Amsterdam.