Supervisie

Ga jij bijna aan de GZ-opleiding beginnen en/of zoek je een nieuwe supervisor voor behandeling, indicatiestelling en overige taken? Woon of werk jij in Amsterdam? In de supervisie vind ik jouw persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk – en je groei als therapeut. We zullen ook (als jij dat wilt) bespreken wie jij bent, waar je vandaan komt en wat jouw kwaliteiten zijn – zodat we dat nog meer kunnen versterken. Samen zullen we kijken hoe jij therapeutische processen vormgeeft en mogelijk ook complexe vraagstukken proberen op te lossen. Samen sparren over lastige behandelingen. En niet te vergeten: we zullen je eigen attitude in relatie tot je cliënten en met andere professionals ook bespreken. Dit ook alles met een vleugje humor en gezelligheid.

Ik hoop dat dit je aanspreekt! Bel naar 0658962519 of mail mij ellen@praktijkcorporaal.nl voor vragen of een eventuele kennismaking.

Ellen is gedurende de hele GZ opleiding mijn werkbegeleider geweest, wat ik als heel fijn heb ervaren. Ellen is geduldig, kundig en warm en was confronterend waar dat voor mij nodig was. Ik voelde mij altijd gezien, gehoord en serieus genomen. De begeleiding van Ellen heeft mij enorm geholpen in mijn ontwikkeling tot GZ-psycholoog

Carlot