Werkbegeleiding en coaching

Voor wie?

Voor basispsychologen en/of GZ-psychologen en coaches/therapeuten, collega’s die werkzaam zijn in de zorg

Ik heb veel ervaring in het ondersteunen en begeleiden van collega’s in het vak. Ik vind het belangrijk dat jij ook goed voor jezelf blijft zorgen en daar kan ik je bij helpen. We kunnen samen je Blije kind (her)ontdekken, onderliggende terugkerende copingsmechanismen aanpakken (ik werk met verschillende technieken uit de Schematherapie, ACT, EMDR en CGT) en negatieve gedachten over jezelf of hoge eisen verminderen. Ik help je ook bij klachten als overspannenheid, werkstress, angstklachten, somberheid, (enkelvoudig) trauma en verlieservaringen.

Ellen is empathisch, oprecht en eerlijk. Met haar gouden hart, open houding en scherpe blik weet ze de mensen om haar heen verder te helpen in hun leerproces. Ik heb heel veel van haar mogen leren! Van Mariska

Ellen is een psycholoog die werkt vanuit haar hart. Ze is betrokken, enthousiast, een grote steun in lastige momenten, weet waar ze voor staat en gewoon een heel leuk mens. Van Maaike